Unionenklubben Volvo Cars, 2021, online:

Vad tyckte du om föreläsaren

4.72/5, 85 svar

Hur var kvalitén på föreläsningen

4.67/5, 86 svar

Var temat bra på denna föreläsning?

4.72/5, 83 svar

“När kör du nästa seminarie för oss?”

Kommentar från deltagare

“Väldig bra mix av spännande frågor som man kan ställa sig själv :-)”

Kommentar från deltagare

“Bara att tacka för en mkt bra föreläsning i ämnet.”

Kommentar från deltagare

“Finns denna föreläsning inspelad? Det var fler som vill höra den efter att jag har pratat om hur bra den var.”

Kommentar från deltagare

Visions utbildning i Feministisk digitalisering, 2021, online:

“Känns jätteviktigt att ta upp både fördelar och nackdelar och belysa olika perspektiv som Sofia gjorde. Exempelvis om de där med att ordet robot kommer från slav och varför smarta robotar som Siri och Alexa ska likna hemmafruar. Öppnade verkligen mina ögon.”

Kommentar från deltagare

“Blev väldigt inspirerad av Sofia som person - ung och framgångsrik. Hon hade ett väldigt ärligt och uppriktigt sätt att prata om riskerna med AI.”

Kommentar från deltagare

“Otroligt intressant och mycket god nivå på föreläsningen.”

Kommentar från deltagare

“SÅ INTRESSANT! En pedagogisk presentation av alla begrepp kopplade till AI.”

Kommentar från deltagare

“En väldigt givande föreläsning som introducerade nya perspektiv och tankar hos mig. Denna föreläsning är nog den jag tar med mig mest ifrån.”

Kommentar från deltagare

“Intressant, fick lära mig mycket nytt och den var engagerande/blandad fakta och exempel! Kul att Sofia är kognitionsvetare, nytt område för mig och kul att höra mer om det. Hon kändes väldigt kunnig. Bra att vi fick lästips etc!”

Kommentar från deltagare

“Sofia Thunbergs föreläsning är inspirerande och väldigt lärorik. Sofia tog oss med på en spännande genomgång av hur digitalisering och AI kan ta sig uttryck i vardagen men också vad det finns för framtidsutsikter. Vi är så glada över att vi valde Sofia som föreläsare till Sveriges första utbildning inom feministisk digitalisering och flera av deltagarna skrev efter föreläsningen att de hade uppskattat hennes föreläsning väldigt mycket.”

Daniela Hellberg, Vision 2021

If Skadeförsäkringar, 2020, online:

”Sofia Thunberg gjorde en väldigt professionell föreläsning. Hon beskrev ganska komplexa områden på ett enkelt och begripligt sätt och hon var duktig på att hela tiden involvera och interagera med lyssnarna trots en helt digital föreläsning. En välbalanserad presentation där hon blandade historik och bakgrund med modern problematik, och hon hade verkligen lyssnat på och tog upp det som var viktigt för oss som bolag.”

Josefine Swang